Gété.

Tegnap jöttem haza a gólyatáborból, hát nagyonrettentően fantasztikus volt. Az első este kicsit teleportálós volt, néhány részletre csak szemtanúk vallomásaiból sikerült fényt deríteni. Második nap kicsit a teleportálás mindeddig kiküszöböletlen mellékhatásainak irányítása alatt telt. De azért jó volt. Harmadik nap meg már újra a régi voltam, este jöhetett a záróbuli, amit bár kicsit megtépázott az időjárás, de azért jó volt.

Az idő egyébként pont a Gt alatt volta legrosszabb, előtt és utána is jobb idő volt. Úgyhogy megtisztelve éreztük magunkat. Najónem. De nem törődtünk vele, legalábbis nem ez volt a központi téma.
Egyébként az egész Gt alapgondolata a katonásdi volt, ez végigkísérte az egészet, minden csapatnak kettes sorban kellett menetelnie mindenhova, tisztelegni a feljebbvalóinak (a főgólyáknak), és egyébkéntis rendesnekszófogadónak lenni.
Sok új embert megismertem, nagyonjófejeket, jófejeket és ***fejeket egyaránt, szóval alakul az ismertségi kör, az idő meg majd eldönti, melyik kapcsolat lesz tartós és melyik tarthatatlan.
Címkék: személyes.